Prinses op de kikkererwt

Prinses op de kikkererwt

Verkoop 2e hands dameskleding, vegan catering & workshops en plantaardige voedingscoach

Tweedehands dameskledingwinkel

Vanaf 18 november 2023 is mijn eigen winkel open aan het Raadhuisplein 3 in Made. Ik verkoop tweedehands dameskleding en accesoires zoals sjaals, tassen en sieraden. Daarnaast verkoop ik nieuwe, handgemaakte producten. Je kunt dan denken aan gehaakte dekentjes, vesten, tassen, sieraden en andere kleine producten. Hier hangt echter een ander prijskaartje aan.

Ik ga voor jou op zoek naar tweedehands pareltjes en maak daar mooie combinaties mee. Die zoektocht hoef jij dus niet te doen, dat doe ik voor je. Ben jij op zoek naar een bepaald merk of naar een specifiek kledingstuk in jouw maat, geef dat dan door aan mij en ik ga op zoek. Ik beloof niks, maar ik doe mijn best om iets geschikts voor je te vinden in kringloopwinkels, markten en online.

Sinds 2024 bied ik ook mini-collecties aan. Dit is een collectie van 6 kledingstukken die perfect bij elkaar passen en waar je dus superveel combinaties mee kunt maken. Deze 6 kledingstukken verkoop ik als pakket voor 75 euro. In de losse verkoop betaal je er meer voor. Hiermee laat ik zien dat combineren heel belangrijk is, want je kunt dan meer met minder.